Omgeving Schoorl

Omgeving Schoorl

De omgeving van Schoorl wordt afgewisseld door prachtige duinen, bossen, polders en heidegebieden. De omgeving geeft u genoeg mogelijkheden om naar buiten te gaan voor een heerlijke
wandel- of fietstocht. De grootste en hoogste duinen van Nederland vindt u in het Natuurpark de Schoorlse Duinen. Ook iets om niet te vergeten is natuurlijk het strand. Het strand is alleen met de fiets of te voet bereikbaar.

Centrum Schoorl

In het centrum van Schoorl vind u ongetwijfeld de bekendste en belangrijkste attractie, de klimduin. Aan de voet van de 50 meter hoge duin ligt het centrum met aan het pleintje leuke restaurants en caf├ęs. U kunt uw kinderen lekker op de duin laten spelen terwijl u op het terras zit.

Dorpjes in omgeving Schoorl

Verder is er in de omgeving Schoorl ook genoeg andere leuke en gezellige dorpjes. zijn er op fietsafstand de dorpjes Bergen, Bergen aan Zee, Egmond en Egmond aan Zee. Hier kunt u heerlijk genieten van de kleine centrums en de rustige omgeving. Iets om niet te vergeten is de J.C.J. van Speijk vuurtoren. Wanneer u deze beklimt heeft u een geweldig uitzicht over het strand, de zee en het prachtige duingebied.

Verschillende culturele steden in Nederland zitten op steenworpafstand van Schoorl. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een kijkje nemen op de kaasmarkt van Alkmaar en vindt u in Alkmaar een historisch en gezellig centrum wat van alle gemakken voorzien is!

Bent u benieuwd hoe de omgeving er in het echt uit ziet? Of bent u benieuwd wat er nog meer te doen is rond en om het vakantiehuisje? Bekijk uitjes Schoorl voor meer informatie over bezienswaardigheden in de buurt van Schoorl en Bergen.

U kunt hier online reserveren en bij vragen of opmerkingen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.